2015. okt 29.

Le Vele...

írta: new-vital
Le Vele...

Viszlát Fájdalom!

Ha fáj:

A szintetikus tabletták helyett inkább tapaszt használjon, amely sokkal  hatékonyabb és kíméletesebb az egészségre. A tapasz természetes anyagokból készül, nem terheli az emésztőrendszert, nem károsítja a gyomor nyálkahártyát és a májat.

Ha nagyon fáj: 

A PowerStrips tapasz nagyon gyorsan megszünteti a fájdalmat a test különböző pontjain hát, derék, váll, ízület, csökkenti a gyulladásokat pl. mandula (torok) gyulladáskor, homloküregi fájdalomnál, középfültő gyulladásnál, nátha esetén, fejfájáskor és migrén esetén, köhögés és hörghurut gyulladáskor. Javítja a látást is!

HA a családjában több mindenkinek fáj: 

A PowerStrips tapasz a sebek gyógyulását és a bőr regenerálódását is gyorsítja. Erősíti az immunrendszert. Jótékony hatású a szív és érrendszerre. Elmulasztja a fáradságot, oldja a stresszt. A szervezet méregtelenítésére és a forgók betegségeire is használható.

Ha segíteni szeretne: 

Azoknak is segít, akiknek alacsony vagy magas vérnyomása van, emésztési, légzési és székrekedési gondokkal küzdenek, akiknél miómát (méhizom daganatot) és nőgyógyászati problémát, cukorbetegséget állapítottak meg.

Használhatjuk ekcéma, allergia ellen és visszerekre is nagyon hatásos. Javítja a koncentráló képességet és a memóriát, alvásjavító hatású hosszabb gyógyszerbeadások esetén.

Ha nem akar tovább várni. 

Akkor hívjon még ma. 

Bővebb információ: 30/206-8365

https://www.facebook.com/FGX-Egészség-Csarnok

hunpowerstrips.fgxpress.com

Szólj hozzá

magasvérnyomás pozitiv gondolkodás fgx powerstrips solarstrips FGX ForeverGreen