2015. dec 08.

ADJON TESTÉNEK EGY KIS EXTRA GONDOSKODÁST

írta: new-vital
ADJON TESTÉNEK EGY KIS EXTRA GONDOSKODÁST

Hol fáj?

A rohanó élet és a kényelmetlen matracok, a sok munkában ülés miatt kicsit lassabban mozogsz mostanában? Ha kisebb mértékű fájdalmakkal küzdesz, fáj itt fáj ott, akkor nem vagy egyedül. A rendszeres fájdalom általános az egész lakosság számára. Kutatások igazolják, hogy a legtöbben legalább egy alkalomra emlékezünk az elmúlt egy hónapban, sőt akár az elmúlt egy héten is, amikor testükben érzékenységet vagy izomfájdalmat észleltünk.

Te? Köztük vagy? 

 

A PowerStrip­et Koreában fejlesztette ki egy biológus, és természetes összetevőket valamint energiákat alkalmaz szervezetünkben. Ez a szinergia teszi lehetővé, hogy testünk visszasugározza a hőt és az energiát olyan helyekre, ahol a PowerStrip­et alkalmazzuk és ezáltal felerősítse fájdalomcsillapító hatását.

 4146595_31670fd2-e588-11e3-9d06-c8682523fab8.jpg

Egy minden tekintetben kimagaslóan korszerű létesítményben gyártják a legmodernebb technológiákat és az ősi növényi gyógyászatot kombinálva, hogy biztonságos és teljesen természetes megoldást nyújtson a rendszeres fájdalomcsillapítási szükségletekre.

A PowerStrip segíti az alábbiakhoz köthető fájdalmak átmeneti csillapítását:

 

  • Érzékeny izmok
  • Fájós ízületek
  • Izomhúzódás
  • Köszvény okozta fájdalmak
  • Egyszerű hátfájás
  • Ficam...stb

Megrendelés: ITT

Bővebb információ: 30/206-8365, egeszsegcsarnok@gmail.com

forrás: http://forevergreen.org/

Szólj hozzá

megelőzés munkalehetőség pozitiv gondolkodás Forever fgx powerstrips FGX ForeverGreen montvai zsolt egeszsegcsarnok forevergreen