2015. dec 04.

Sztár diéta 0.2

írta: new-vital
Sztár diéta 0.2

A FIXX ideális kezdete bármelyik napnak. Kiváló fehérje és tápanyag forrás ráadásul igen ízletes is. De hogyan segít elérni az ideális súlyt?

 

Egy, a University of Missouri-Columbia által készített tanulmány szerint a reggelizés rendkívüli mértékben segít embereknek csökkenteni az édességek iránt érzett kínzó vágyat a nap folyamán. A tanulmány arra is rámutatott, hogy a fehérjében gazdag reggeli jótékony hatást gyakorol az étkezést szabályozót hormonális és idegi jelekre, amelyek az energia bevitelt szabályozzák túlsúlyos egyéneknél.6ebcb5ca-ca49-474a-b7e3-326573f55d7d.jpg

 

Az egyik legnagyobb egészségügyi probléma, amellyel manapság szembe kell néznünk az inzulin rezisztencia, amely megnehezíti a testsúly csökkenését. Egy, az Australia’s University of Adelaide kutatói által nemrég publikált, tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy a fehérjében gazdag étrend csökkenti a kalória bevitel szükségét és a savóban található fehérje hatékonyabb a vörös húsban találhatónál az elhízás illetve az inzulin érzékenység elkerülésében.

 

A savó kiváló módja az izomépítésnek és a zsírégetésnek. Jobban feldolgozható bármilyen testmozgás előtt és még azt is kimutatták, hogy pozitív hatással van a kedélyállapotra és a stressz szintre. Az  American Journal of Clinical Nutrition című folyóiratban nemrégiben megjelent egy cikk, mely rámutatott, hogy a savó “növelte az ellenálló képességet, valószínűleg az agy szerotonin szintjének megváltoztatásával”.

 

Ráadásul az American Journal of Clinical azt is kijelentette, hogy “a legtöbb esetben a fehérjék nagyobb jóllakottsághoz vezetnek, mint a szénhidrátok fogyasztása”. Ez arra utal, hogy a fehérje bevitel kis mértékű emelése hozzájárulhat a telítettség érzethez és megkönnyítheti a súlycsökkenést az alacsonyabb energia (kalória) mennyiség fogyasztás által.

Az ízletes 24-Karat csokoládét tartalmazó étkezést helyettesítő turmix teljesen megfogja változatni a fehérjeporokról alkotott elképzeléseit!

 

Kezdje a napját – és a súly menedzsment céljainak megvalósítását – rögtön a lehető legjobban, egy napi FIXX adaggal.

Rendleje meg időben: http://hunpowerstrips.fgxpress.com/#/
Legyél Te is Sztár: bővebb információ: ITT
Szólj hozzá

fixx FGX ForeverGreen forevergreen