2015. nov 16.

Ami Párizsban történt az szörnyű...

írta: new-vital
Ami Párizsban történt az szörnyű...

de, Naponta 40 szívinfarktus naponta Magyarországon....

Tudtad, hogy a szív és érrendszeri megbetegedések felelősek a legtöbb halálesetért, mind a férfiak, mind a nők körében az Egyesült Államokban és Magyarországon is? 
 
Emberek milliói élnek valamilyen típusú szív vagy érrendszeri megbetegedéssel és legtöbbjük nem is tud róla. Egyre fontosabb, hogy többet tegyünk kardiovaszkuláris egészségünkért egy hosszú, boldog élet érdekében.

Miért kap mintegy negyven ember szívinfarktust naponta Magyarországon?

Miért veszítik el a többgyermekes családok a középkorú családfőt oly gyakran?

Testünkben mintegy 5-6 liter vér kering. A vérkeringés látja el a sejteket oxigénnel és tápanyaggal illetve elszállítja a szén-dioxidot és salakanyagokat. A keringési rendszer „motorja” a szív, amely egy izmos falú üreges és rendkívül teherbíró szerv. Sokáig rejtély volt, hogy a szív valójában mitől is dobog. Napjainkban fény derült arra, hogy a szívnek saját ingerületkeltő rendszere van, amely meghatározott időközönként összehúzódásra készteti a szívizmot. E bonyolult mechanizmusnak köszönhetjük életünket és egészséges keringési működésünket. A „beépített generátor” akár nyolcvan-kilencven évig is precízen tud működni, amely a műszaki megoldások között is páratlan jelenség, mivel ez közel négymilliárd összehúzódást jelent minimális pihenési idő mellett.

A szív vérellátását az azt körülvevő koszorús erek biztosítják, amelyek a teljes vérellátás 5 %-át hasznosítják.

Szívinfarktus akkor áll elő, ha a szív oxigénellátásának utánpótlása valamilyen oknál fogva zavart szenved és a szívizomzat elhal.

Mit tudunk tenni? Segíteni.. 

Pár napon belül nálunk is kapható lesz a ForeverGreen-FGXpress új terméke a Pulse-8 italpor.

pulse-8.png
A Pulse-8 egy magas szintű és szabadalmaztatott formula, amely gyógyszerészeti minőségű L-arginint tartalmaz, kifejezetten a legoptimálisabb eredmények eléréséhez szükséges arányokban. Az L-argitin, ahogy azt egy Nobel-díjas kutatás is felfedezte, támogatja a kardiovaszkuláris rendszer egészségét.

Ha beépíted a Pulse-8-at a napi étrendedbe, rögtön megteszed az első lépést az egészséges szív felé vezető úton.
pulse8-red-with-fruit-copy.jpg
Szóval ha személyesen akarsz Velem beszélni csak szólj: Montvai Zsolt 30-206-8365
Szólj hozzá

gyógyítás megelőzés prevenció stroke magasvérnyomás szívprobléma Q10 fgx FGX ForeverGreen montvai zsolt forevergreen