2016. okt 12.

Mátrix

írta: new-vital
Mátrix

A Mátrix Mix a kvantumfizikai felismeréseknek a gyakorlati alkalmazásra épül, hogy a tudat hatással van a fizikai valóságra, amelyet az energia és a rezgések állapotával lehet leírni.


A Mátrix Mix-el való gyógyítás, tisztítás és átalakítás arról szól, hogy felélessze az Öngyógyító erőinket, aktiválja őket, és rendbe tegye a "hibás, rossz beidegződésű" rendszerünket.


Mi történik ha alkalmazzuk a Mátrix Mixet?

matrix1.jpg


A Mátrixunkban megtaláljuk az információt a fizikai testünkről, az érzelmeinkről - mentális és spirituális részünkről - és a vágyainkról, a hiedelmeinkről, a múltunkról, a lelkünk rezgéseiről, de benne találjuk a gondolatainkat is.


Az átalakulás segítségével a Mátrix Mix-en keresztül megváltoztatjuk a Testünk és a környezetünk rács Mátrix szerkezetének tartalmát, és egyre többet és többet értünk meg önmagunkból.

Mind eközben együttműködünk a saját lelkünkkel, így rendkívüli eredményeket érhetünk el.

Javíthatja a kapcsolatainkat, könnyebben elérhetjük általa a kitűzött céljainkat úgy, hogy egyre több megelégedettséget érünk el, mind életcéljaink elérésében és természetesen a fizikai állapotunk és egészségünk javulásában.

Ha szükséged van a változásra: 30/206-8365

Októberben 5 alkalomból 2 ajándék.. 

bscap184.jpg

Szólj hozzá

gyógyítás montvai zsolt egeszsegcsarnok Mátrix Mix