2015. dec 13.

Hülye kifogások, amik visszatartanak a céljaidtól..0.2

írta: new-vital
Hülye kifogások, amik visszatartanak a céljaidtól..0.2

avagy.. NE HIGGY ANNAK AKI AZT MONDJA, HOGY NEM VAGY RÁ KÉPES!

Ott fejeztük be, hogy Én ilyen vagyok...

Te milyen is vagy? Gondoltad már azt, hogy.....

2. Mit fognak gondolni rólam?

Bár az "én ilyen vagyok" kifogás igen népszerű a céljaikat feladók körében, az ellentétével is rengetegszer találkozhatunk.
A kisgyerekkorunk óta belénk nevelt megfelelési kényszer a legtöbb ember életének szinte minden területén jelen van. Vajon mit gondolnak majd rólad mások? Mi lesz, ha nem követed őket a sorban, hanem kiállsz, és egy olyan dolgot képviselsz, amivel egyedül maradsz?
Elmondom, mi lesz.
Először egy magányos szélmalomharcnak fogod érezni a céljaidért folytatott küzdelmet, de ahogy egyre magabiztosabbá válsz, és teljesen fel mered vállalni önmagad, egyre több olyan embert fogsz megismerni, aki hozzád hasonlóan gondolkodik.
Megérted, hogy ha valaki elvárja Tőled, hogy feladd az álmaidat, akkor az az ember valójában nem Téged szeret, hanem azt, akivé formálni akar.
És megtanulod azt is, hogy egyáltalán nem kell mindenkinek megfelelned. Vannak az életedben igazán fontos emberek, a többiek véleményét pedig egészen nyugodtan lesz...
Mert nem azért vagy itt a Földön, hogy olyan életet élj, amilyet mások elvárnak Tőled, hanem azért, hogy megtaláld azt, ami igazán boldoggá tesz, és közben lehetőleg ne árts másoknak.
NE HIGGY ANNAK AKI AZT MONDJA, HOGY NEM VAGY RÁ KÉPES! 

 

Ha Te Tudod, hogy képes vagy rá, hogy jobbá tedd az életed, akkor itt a helyed!

Próbáld ki ezt a zseniális terméket majd Válaszd TE is ezt az üzleti lehetőséget, és kövesd a biztonságot, a biztos jövedelmező jövőt!

Szólj hozzá

gyógyítás megelőzés univerzum prevenció munkalehetőség fixx Forever fgx powerstrips FGX ForeverGreen montvai zsolt fgxpress egeszsegcsarnok