2015. dec 10.

Hülye kifogások, amik visszatartanak a céljaidtól 0.1

írta: new-vital
Hülye kifogások, amik visszatartanak a céljaidtól 0.1

Kifogások. Szeretjük őket, ragaszkodunk hozzájuk, és mérhetetlenül kreatívak tudunk lenni, ha megalkotásukról van szó. Sokszor használjuk őket arra, hogy másoknak megmagyarázzuk, miért nem teszünk semmit, de gyakran annyira őrizgetjük őket saját gyermekünkként, hogy mi magunk is elhisszük, hogy van alapjuk.

Te is gyártottál már? Te is jó vagy benne? 

Nézzük melyik ismerős? 

1. Én ilyen vagyok

A legegyszerűbb természetesen a genetikára hivatkozni. Ezt kaptad, ebből tudsz gazdálkodni, változtatni rajta úgysem lehet. Az eleve elrendeltség érzése baromi kényelmes tud lenni. Ez egy bármikor előhúzható adu ász – egy cáfolhatatlan érv, ami ellen nehéz vitába szállni.

image.jpeg

És bár természetesen van a dolognak igazságalapja, sőt, a „légy önmagad” is gyakran hasznos tanács tud lenni, azonban ez csak az egyik oldal. Mert hiába vagy önmagad, ha megállsz a fejlődésben, akkor semmit nem ér a fene nagy öntudat. Aki nem fejlődik előre, az elindul visszafelé.

Aki akar fejlődni, az minden esetben képes is rá – a befektetett munka mindig eredményt hoz.

az életed nem attól válik tartalmassá, ha megragadsz egy adott szinten, hanem attól, ha az alapértékeidet megőrizve folyamatosan egyre jobbá, többé válsz.

Ha Te most szeretnél folyamatosan egyre jobbá válni.. és Neked most nincsenek kifogásaid.. 

akkor Gyere Velünk. Van egy fantasztikus ajánlatunk. 

NÉZD MEG MOST! 

Szólj hozzá

prevenció munkalehetőség Forever fgx FGX ForeverGreen montvai zsolt egeszsegcsarnok forevergreen