2015. okt 30.

100% természet az Egészség Csarnokából....

írta: new-vital
100% természet az Egészség Csarnokából....

PowerStrips hatóanyaga 100% ban természetes anyagokat tartalmaz. Ez nagyon fontos!

Ősi gyógynövények és ásványi anyagok szabadalmaztatott formuláját egyesítették a PowerStrips tapaszban.

 powerstrips

1. PowerStrips hatóanyag a phytoplankton, mikroszkopikus élőlények, teljes körű vitaminok, zsírsavak, aminosavak, ásványok és tápanyagtartalommal. Kisimítja a bőrt, antioxidáns, és gyulladáscsökkentő.

 2. PowerStrips hatóanyag a germánium ennek köszönhető hőhatás, tágítja az ereket, javul a bőr mikrókeringése. Ennek hatására gyorsabban jut el a tapasz hatóanyaga a megfelelő helyre. Depresszió, látászavarok, magas vérnyomás, nehézfém mérgezés és a rák kezelésére használják.

 3. PowerStrips hatóanyag a koreai vörös ginszeng. Hatása: gyulladáscsökkentő, védi a bőrt az öregedéstől, enyhíti a kisebb ráncokat. A ginszeng olyan gyógynövény, amely segít a szervezetnek az egyensúly és az optimális egészség kialakításában és megtartásában. A koreai ginszenget hagyományosan erősítő szerként használták az állóképesség és az energia növelésére, valamint a szervezet pihentetésére egy hosszú nap után. Az elmúlt 20 év kutatásai kimutatták, hogy a ginszeng rendkívül hatékony számos, egészséggel kapcsolatos probléma kezelése esetén is. Segít a stressz kezelésében, megtisztítja a vért a toxinoktól, javítja a vér minőségét, segít a vércukrot egyensúlyban tartani, hozzájárul a szellemi tisztaság és koncentráció megőrzéséhez, támogatja az erős immunrendszert, segít a szervezet lúgosításában.

4. A tapasz tartalmaz még ezüst kolloidot, aminek köztudomású a baktérium ölő hatása.

Szóval: Ha ma még fáj.

Akkor minek tovább várni? . 

Bővebb információ: 30/206-8365

https://www.facebook.com/FGX-Egészség-Csarnok

hunpowerstrips.fgxpress.com

Szólj hozzá

magasvérnyomás őszi betegségek fgx powerstrips solarstrips FGX