2015. máj 24.

Fuss ahogy a lábad bírja..

írta: new-vital
Fuss ahogy a lábad bírja..

avagy mit egyél, igyál, hogy a lábad bírja....(futónagykövet szemmel, szájjal)

Ajándék csomag a Biotech USA-tól a BSI Futónagyköveteknek.. örömmel és lelkesen bontogattuk a csomagot, porciózva az adagokat..

A legjobbkor jött a "Cucc" az Állóképességi sportok kiegészítőiből összeállított Energy Gél és társai20150503_110352.jpg..

Az Adria Green Félmaratonra készültünk...Időpontja 2015.05.03. Trieszt és a verseny előtt levezetésként 2 nap túra a Szlovén hegyekben.. :) 

Mindig20150418_170645_1.jpg azt mondtam, hogy ha a terhelés már más mint Gizikének az iktatóból (és itt bocsánat, ha valaki éppen Gizike, s éppen nem iktatóban dolgozik) akkor már nem elég a "reggelkávé, ebédjoghurt, este sali" menü Zéró Colával..

Szerintem a futás, már pár kör és rendszeresség mellett, azon sportok közé tartozik, ahol az odafigyelő kiegészítés a normál táplálkozás mellett szükséges...

Erre remek segítség, így utólag megállapítva,  a Biotech USA klassz kis termékcsaládja...

Összeszedve mit is ettünk, ittunk és hol és mikor, és miben segített: 

ISOtonic-italpor: Ez volt a legszélesebb körbe a társunk. Használtuk felkészülések közben 10 km-es futás után, előtt, alatt, 30 km kerékpározás közben, félmaraton futás előtt, túrák előtt, közben.. 

20150422_185719.jpg

Tapasztalat: Egy kellemes íz, ideális társ a nehéz időkben. Szóval jólesett inni, úgy éreztük, hogy beépül rögtön és biztosítja az utánpótlást minden fronton. 

ENERGY SHOT/MAGNÉZIUM SHOT: folyékony koncentrációja a kevert szénhidrátoknak, míg amásodik egy tökéletes magnézium fáradság csökkentő..ittuk egy 16 km-es felkészülés futás közben, s társunk volt a Trieszt félmaraton közben.

Tapasztalat: a fáradság tova tűnt, a görcs sehol, szaladtunk még úgy is, hogy a verseny előtt 2 napig hegyekben túráztunk...

ENERGY GEL/ Pro/ RECOVERY/: a kedvencek... mert kicsi, könnyű vinni, úgy érzed,hogy rögtön hat, és finom is, bár Mártika egy kicsit édesnek találta, de Ő is elismerte, hogy használt! :) 

Tapasztalt: Edzés közben, verseny előtt, közben ésa gyengeség sehol.. jól esett és segített20150430_162109_pano.jpg

Szóval, elmentünk a felkészülés után, kilépve a hétköznapok taposó malmából, kevés pihenés, munka, gyermek, barátok20150411_150718.jpgkal a Szlovén hegyekbe. Mert a Félmaraton előtt a legjobb a hegyi túra, esőben :) 

Alvás nem volt mindig, jövés menés annál több. Ment hegyre fel s le. Túráztunk 2 nap alatt, hóban, napsütésben, fürödtünk 17 fokos tengerben. Volt szikrázó nap, szakadó eső, szél, és áramszünet. 

Viszont oda figyeltünk arra, hogy a Biotech USA végig velünk legyen. 

Segített? Igen, egyértelműen. Mert az előzmények ismeretében akár bárhogyan is sikerülhetett volna a verseny. 

De jól esett. Végig. Mondhatni, minden pillanatát élveztük. Kellő időben frissítettünk, ittunk, szopákoltuk a GÉLeket. Majd befutottunk.Örültünk. RECOVERY. Legközelebb újra Veletek.20150503_120644.jpg20150503_121545.jpg

Köszönjük BSI. KöszönjükBIOtech USA.

Köszönjük

Szólj hozzá

maraton trieszt bsi futónagykövet biotechusa green maraton