2015. okt 06.

MEGELŐZÉS! PREVENCIÓ!

írta: new-vital
MEGELŐZÉS! PREVENCIÓ!

Itt van az Ősz, itt van újra....


A kasvirágot, vagyis az Echináceát az indiánok főként a téli időszakban használták, egészségük megőrzésének érdekében. Gyöktörzzsel rendelkező, évelő növény.
Gyökerét borogatásra is használták, teát és szájvizet készítettek belőle.

Tanulmányok kimutatták, hogy a kasvirág erősíti a szervezet védekezőképességét, vagyis az immunrendszert.
Gyulladásos bőrbetegségek, középfülgyulladás, megfázás, légúti és húgyúti fertőzések illetve herpesz esetén is alkalmazzák. Természetes antimikrobás és fertőzés-gátló. Allergiás reakcióknál (mint pl. az ekcéma) csökkenti az immunválaszt. A náthát és az influenzát – a két leggyakoribb vírusos megbetegedést – segíthet megelőzni.

echinace_1.jpg

Forever Bee Pollen

Könnyen felszívódó C-, D-, E-, és K- vitaminokat, béta-karotint (A-vitamin), B-komplexet, enzimeket, ásványi anyagokat, koenzimeket, növényi eredetű zsírsavakat, szénhidrátot, fehérjéket és 22 féle aminosavat tartalmaz (mind a 8 nélkülözhetetlen aminosavat is).

Figyelem! A virágpor az arra érzékeny egyéneknél allergiát válthat ki.
Virágporra allergiások a terméket nem fogyaszthatják.

És mégis az Aloe géllel párosítva hatékony segítséget nyújthat az allergiás panaszok enyhítésében vagy akár tünetmentessé tételében. (fokozatos hozzászoktatással)

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Elsô fogyasztáskor napi 1/4 tabletta, hogy meggyôzôdhessen arról, nem allergiás rá, késôbb fokozatosan növelje a dózist, maximum napi 1 tablettára. A tabletta alkalmazása elôtt kérje ki orvosa tanácsát.
100 tabletta

bee_pollen.png

Ha megrendelnéd, de nincs diszkontkártyád..

Ha megrendelnéd, olcsóbban..

Ha érdeklődsz...

Keress Bátran: 30/206-8365

Szólj hozzá

természet gyógyítás méz antioxidáns megelőzés prevenció orrfolyás torokgyulladás gyógyír őszi betegségek bee pollen forever bee polen